Matkailumaat \ Kiina \ Visa Kiinaan venäläisille: kustannukset ja rekisteröinti

Viisumi venäläisille Kiinaan -
- kustannukset, asiakirjat ja miten järjestää itse

Jokaisen venäläisen maahan pääsemiseksi on oltava viisumi. Tämä sääntö ja aina poikkeukset sääntöistä. Tässä artikkelissa puhumme Kiinan viisumeista. Mitä he ovat, jolloin heitä voi ostaa saapumisen tai kauttakulun kautta sekä mitä ehtoja on täytettävä päästäkseen Hainanin saarelle ilman sitä.

Viisumivapaus Kiinaan on vain kaksi tyyppiä: kertaluontoinen ja kaksi kertaa, toisin sanoen yksi tai kaksi vierailua maahan. Joka kerta voit pysyä Kiinassa jopa 30 päivää. Yhteensä viisumihakemuksia tässä maassa voi viettää enintään 90 päivää vuodessa.

Виза в Китай выглядит так

Näyttää kiinalaiselta viisumilta melko vaatimattomasti - Kiinan vaakuna, Kiinan muuri ja merkinnät. Oikeassa kuvassa on nöyrän palvelijan passisivu. Voit napsauttaa kuvaa suurentaaksesi. Tässä artikkelissa on yksityiskohtainen kuvaus siitä, millaisia ​​tietoja viisumista löytyy .

Kuten näet, siinä ei ole valokuvaa, joka ei säästä sinua siitä, että sinun on esitettävä valokuva suurlähetystöön tai konsulaattiin. Kiinnitä huomiota siihen, miten se on "sammunut", virkamies rajalla yksinkertaisesti ylittää käyntien määrän kynällä. Totta puhuen, emme odottaneet tätä kiinalaisista.

Odotimme ainakin asiakirjan yksinkertaista tulostusta. Kaiken kaikkiaan Kiina on syntymäpaikka painatukselle ja painatukselle. Muinaisten kiinalaisten sinettien näytteitä voidaan nähdä monissa museoissa, esimerkiksi Shanghain muinaisen taiteen museossa .

Mistä saa viisumin Kiinaan

Генеральное консульство Китая в Москве

Kaikissa Venäjällä on viisi kiinalaista konsulaattia. Ne sijaitsevat Moskovassa, Pietarissa, Habarovskissa, Jekaterinburgissa ja Irkutskissa. Visa-osasto on jokaisessa. Emme julkaise osoitteita, on helpompi antaa linkki viralliselle verkkosivustolle. Tietoa Moskovan suurlähetystöstä löytyy osoitteesta http://en.china-embassy.org/rus/lsfw/nk/ ja muissa kaupungeissa - http://en.china-embassy.org/rus / lsfw / ko /.

Suosittelemme, että kaikki, jotka lähtevät Kiinasta, saavat oman viisuminsa Venäjän konsulaatissa. Älä katso yksinkertaistettuja viisumijärjestelmiä ja mahdollisuuksia saada "viisumi saapumisen yhteydessä".

Miksi vaadimme tämän asiakirjan virallistamista Venäjällä? Ensinnäkin se on halvempaa. Visa "saapumisen" kustannukset Pekingissä 130 dollaria, konsulaatissa meillä - vain 1500 ruplaa. Toiseksi on olemassa useita ehtoja lentokentän viisumin saamiseksi, nimittäin - 2 hengen turistiryhmän saatavuus ja kutsu tähän ryhmään. Jotkut asiakirjat on lähetettävä Kiinaan etukäteen.

Kerro minulle, tarvitsetko kaiken tämän?

Sitten siirrymme suurlähetystöön, toimitamme asiakirjat ja saamme viisumin, 100% takuu ongelmien puuttumisesta. Rajalla sinun tarvitsee vain täyttää maahanmuuttokortti . Itse asiassa teemme sen itse. Viikonloppu, jonka näit artikkelin alussa, vastaanotettiin Moskovassa, kuten kaikki kiinalainen lupaamme tulla.

Luettelo asiakirjoista viisumin saamiseksi Kiinasta

Паспорт придется отдать в консульство Китая

1. Ulkomatodisi, jonka voimassaoloaika päättyy aikaisintaan kuusi kuukautta.

2. Värivalokuva 3,5 h4,5 tai 3 h4. Kuten näet artikkelin alussa, viisumillasi ei ole kuvaa, mutta kyselylomakkeeseen tarvitaan. Kysymykseen ei tarvitse kiinnittää valokuvaa, yhtäkkiä jotain on väärässä kyselylomakkeessa. Anna konsulaatin henkilökunta tehdä se.

3. Kiinan kansantasavallan ulkoasiainministeriön hyväksymä kyselylomake. Lomake on nimeltään V.2013. Se on venäjä ja kiina. Voit ladata sen tästä linkistä .

4. Viittaus työhön, jossa mainitaan asema, palkka ja kuinka paljon työtä organisaatiossa. Tätä viitettä ei tarvita, jos sinulla on jo kiinalainen viisumi passistasi. Jos sinulla olisi edellisessä passissa, sinun kannattaa tuoda kopio tästä sivusta viittauksen sijaan.

Muita asiakirjoja

Niitä voidaan pyytää, mutta ei välttämättä. On parasta viedä ne välittömästi yhdessä muiden kanssa, eivätkä ne ole tarpeettomia.

5. Liput lentokoneelle. Jos olet menossa Kiinaan, voit turvallisesti ostaa ne, eikä pelkää viisumin epäämistä. Tämä ei ole USA eikä Länsi-Eurooppa. Teidän tottelematon palvelija ei ole vielä havainnut kieltäytymistä Kiinasta eikä ole kuullut tällaisista tapauksista.

6. Asiakirja hotellivarauksesta. Kaikki, mukaan lukien online-varauspaikan tulostus, tehdään. Pidä se englanniksi.

7. Kopio Venäjän federaation sisäisen passin sivusta, jossa on oleskelulupa, ja parempia kopioita kaikista sivuista.

8. Kopio sivusta, jossa on valokuva passistasi.

Kaikki nämä asiakirjat on helppo valmistella tulostimella ja skannerilla. On parempi tehdä tämä "kaikille palomiehille".

Toinen lisäasiakirja

Sinua saatetaan joutua ottamaan sairausvakuutus. Tämä on täysin teoreettista, käytännössä emme ole nähneet tällaisia ​​tapauksia. Se voi ostaa matkatoimistoilta tai verkossa. Suosittelemme ostamaan sairausvakuutusta joka tapauksessa, maksaa vain 350-400 ruplaa.

Ja tietenkin rahaa

Valmistele 1500 (1537,5 sisältäen provisio) ruplaa yhden tai 3000 (3075 komennolla) ruplla kaksinkertaisen viisumin osalta. Maksa luotto- tai maksukortilla Visa tai Mastercard. Maksat viisumilla viisumilla, mikä iloinen pun!

Asiakirjojen käsittelyaika on 7 päivää. Viikossa saat takaisin passin liimattu viisumi sisällä.

Цены на оформление документов в Китай на одном из сайтов

Jos et halua "häiritä" kyselylomaketta ja asiakirjojen luetteloa.

Moskovassa ja muissa kaupungeissa on paljon matkatoimistoja, jotka onnistuvat auttamaan sinua tässä vaikeassa liiketoiminnassa.

Palvelujen kustannukset ovat alhaiset. Maksat konsulikuluja 1500 ruplaa plus palveluiden hinta, joka vaihtelee 600-150 ruplasta.

Jotkut vastuullisimmista yrityksistä täyttävät kyselylomakkeen puolestasi, ottavat asiakirjat itse ja maksavat konsulipalkkiot itse. Olimme hyvin yllättyneitä, kun oppimme, että kuljetusyhtiö Pony Express alkoi tehdä tätä. Lisäksi ne voivat luovuttaa asiakirjoja missä tahansa kaupungeissa, joissa on toimipaikka tavaroiden vastaanottamiseen.

Erityinen kauttakulkuviisumi

Itse asiassa tämä ei ole täysi-ikäinen viisumi. Sinä vain laitat postimerkkejä sisään ja ulos. Palvelu on ilmainen.

Jos lentää Kiinan lentokenttien läpi ja sinun on odotettava pitkää seuraavaa lentoa varten, voit antaa kauttakulkuviisumin. Se kestää 72 tuntia. Et voi mennä kaupungin ulkopuolelle hänen kanssaan. Esimerkiksi Pekingissä et pysty katsomaan Kiinan suurta muuria, koska se on kaupungin rajojen ulkopuolella. Tässä tapauksessa suosittelemme kiellettyä kaupunkia , taivaan temppeliä tai Kesä-keisarillinen palatsi Pekingin mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä .

Штампы о въезде и выезде с территории Китая

Tämä palvelu toimii tarkasti Pekingin , Shanghaissa ja Guangzhoussa sijaitsevilla lentoasemilla. Muille lentokentille emme voi taata. Tiedot ovat ristiriitaisia, emmekä tarkistaneet.

Tällaisen leiman hankkimiseksi sinun on todistettava, että olet matkustaja. Sinua pyydetään esittämään lippu, jonka mukaan lentää edelleen toiseen maahan.

Suosituin matkailijoiden kysymys. Jos lennän Venäjältä ja lennän takaisin 72 tunnin sisällä, antavatko heille tällaisen viisumin?

Vastaus ei ole niin yksinkertainen. Lain mukaan sinun pitäisi kieltäytyä, mutta et voi yksinkertaisesti huomata, että lähtö- ja saapumismaasi ovat samat. Parempi ei ole luotettavuus onni ja täysi viisumi.

Viisumivapaus Hainanin saarelle

Hainanin saari on ympärivuotinen lomakohde, joka on erittäin suosittu turistien, myös venäläisten, kanssa. Voit päästä täältä ilman viisumia, mutta tämä menettely on käytettävissä vain matkanjärjestäjien avustuksella. Ainoastaan ​​matkanjärjestäjät voivat toimittaa asiakirjoja etukäteen ja ilmoittaa Kiinan viranomaisille turistiryhmän saapumisesta.

Kiinalaisen maahanmuuttopalvelun mukaan tämä tilaisuus on käytettävissä "kahden hengen turistiryhmille". Lue viimeinen lause ja mieti sitä! Toisin sanoen Kiinan viranomaisten mukaan jonnekin on olemassa jopa 2 hengen turisteja. Ihmettelen, miltä näyttää? Yksi henkilö ei selvästikään ole ryhmä.

Johtopäätös: Jos kiertosi järjestäjä takaa, että pyydät turisteja, sinun ei tarvitse viisumia matkustaa Hainanin saarelle. Kaikissa muissa tapauksissa on otettava asiakirjat täydelliselle luvalle Kiinan konsulaatissa.

Хотите офомить визу в аэропотре, готовьте китайские юани

Monet matkanjärjestäjät, jotka järjestävät matkoja Kiinaan, eivät yleensä ota yhteyttä tähän menettelyyn ja pyytävät turisteja saamaan täyden viisumin Kiinassa.

Viisumi "saapuessa" Hainan-saarelle myönnetään, mutta se kannattaa 400 kiinan juania , jota muutat lentoasemalla olemaan kannattavin kurssi. Halvempi tehdä asiakirjoja Moskovassa.

Näiden tapausten lisäksi on olemassa monia muita poikkeuksia yleisestä viisumijärjestelmästä, jota emme keskustele tällä sivulla. Ne koskevat vain tiettyjä Kiinan alueita, ja tämä on aihe erilliselle artikkelille.

Pidä mukava matka Kiinaan ja lue tämän maan artikkeleita ( alla olevat linkit ).


Lue Kiinasta verkkosivuillamme

TOP-5 ARTIKKELI KIINASSA


Kiinan muuri

Kielletty kaupunki

Terrakotta-armeija

Viisumi Kiinaan

Kiinalainen uusivuosi


MATKAILIJOITA KIINASSA


Vinkkejä matkailijoille Kiinassa


TÄRKEÄÄ MATKAILIJILLE


Mitä ei tehdä Kiinassa matkailijalle

"Avioerot" matkailijoille Kiinassa

Mitä Kiinaan matkustaa kanssasi

Mitä voidaan ja jota ei voida tuoda Kiinaan

Kielitaito - miten puhua Kiinassa

Kiinalainen merkkiä matkailijoille

Kiertuehaku Kiinassa


YLEISIÄ TIETOA MAASTA


Maa Kiina - tietoja, mielenkiintoisia faktoja, lukuja ja tarinoita

Mikä on mielenkiintoinen matkailijoille Kiinassa

Mikä on yllättävää Kiinassa, ja mikä ei ole

5 asiaa, jotka järkyttävät turisteja

10 tunnetuimpia kiinalaisia

Kiinalainen ja Pekingin ooppera


TÄYTTÄVÄ TIETÄÄ CHINISTA MATKAILIJILLE


Kuinka kauan lentää Kiinaan

Mitkä sähköpistokkeet Kiinassa

Internet Kiinassa - mitä matkailijan pitäisi valmistautua?

Kuinka tehdä edullisia puheluita Kiinasta

Tipping Kiinaan ja arpajaiset


VIISUMI JA MAAHANMUUTTO SÄÄNNÖT


Viisumi Kiinaan - kustannukset ja rekisteröinti

Viisumin lukeminen Kiinaan ja leimasimet

Maahanmuuttokortin täyttäminen


KAIKKI RAHASTASTA JA LIIKKEESSA


Raha Kiinassa on " Kiinan yuanin "

Miten ja missä on kannattavaa vaihtaa rahaa Kiinassa

Kuinka paljon rahaa kannattaa ottaa kanssasi

Mitä tuoda Kiinasta - matkamuistoja ja lahjoja

Miten käydä kauppaa kiinalaisten kauppiaiden kanssa

Mitä voidaan ja jota ei voida viedä Kiinasta


LIIKENNE


Miten päästä Pekingin lentokentältä kaupunkiin

Pekingin metro - säännöt, kartta ja järjestelmä

Ohjeet: miten ostaa lippu Pekingin metroon

Miten päästä Shanghain lentokentältä kaupunkiin

Shanghai Metro - kartta, kartta, hinnat ja liput

Suurnopeusjunat ja rautatiet

Taksi Kiinassa


KIINAN MAAT


Peking

Hotellit Pekingissä

Pekingin nähtävyydet

Shanghai

Hotellit Shanghai

Shanghai nähtävyyksiä

Hainanin saarella

Sanya Resort

Hainan-saaren nähtävyydet


KEITTIÖKALUT JA KULUTUSKulttuuri


Mitä kiinalaiset syövät? Kaikki kiinalaiset sauvat

Kiinalainen bambu höyrystin

Alkoholi Kiinassa - perinteiset juomat

Savukkeet ja tupakointi - hinnat ja säännöt

Myös Kiinassa on McDonald's


Kiinnostavia kiinalaisia ​​ruokia


Duck Pekingissä - miten käyttää

Dope - perinteinen ruokalaji Hubei

Hubein kuivat nuudelit

Eksoottinen kiinalainen keittiö: Wuhan ankka

Sianlihaa makeassa ja hapan kastikkeessa

Kiinan jälkiruoka №1 - hedelmiä karamellissa

NÄHTÄVYYDET


Kiina nähtävyyksiä


GREAT CHINESE WALL


Kiinan muuri - tosiasiat ja luvut

Retki tai itsesi?

Itsenäinen matka Badalingiin

Hyvin seinällä ja gallerian valokuvassa

Tontti Mutianyu


BANG TOWN (PALACE GUGUN)


Kielletty kaupunki - tosiasiat, luvut ja historia

Kuinka päästä kiellettyyn kaupunkiin

Kielletyn kaupungin sisällä ja gallerian valokuva

Kielletyn kaupungin keisarillinen puutarha


Mitä nähtyä Pekingissä


Retket Pekingissä

Taivaan temppeli Pekingissä

Pekingin eläintarha

Peking Oceanarium

Ming-dynastian keisarien haudat

Maanalainen palatsi (Dinlin)

Kesä keisarillinen palatsi


PEKING - OSTO


Sidanin ostosalue

Markkinoiden Kiinan teetä Malindao

Food Market Wangfujing Pekingissä

Yabaolu - markkinat, joissa he puhuvat venäjäksi


PEKING - TIANYANMENIN TORJUNNASSA


Tiananmenin aukio Pekingissä

Mausoleumin mausoleumi

Kiinan kansallismuseo

Kiinan kansantasavallan kansankongressin talo

Kiina lippu nostaa esiin seremonia


SHANGHAI ON OLD TOWN


Yu Yuian Garden (Joy Garden) Shanghaissa

Bund tai Bund

Nanking Street (tai Shanghai Arbat)

Jade Buddhan temppeli

Shanghain muinaisen taiteen museo


SHANGHAI - DISTRICT PUDUN


Pudong District Shanghaissa ja sen pilvenpiirtäjät

TV-torni Itä-helmi

Pilvenpiirtäjä Jin Mao Tower (Jin Mao Tower)

Shanghai World Financial Center

Skyscraper "Shanghai Tower"

Oceanarium Shanghaissa


UHAHAN-KAUPUNGIN HARJOITUKSET


Wuhanin eläintarha

Keltainen nosturin torni

Buddhalainen temppeli Guiyang

Hubein maakunnan museo, Marquis I: n hauta


KAUPUNGIN NÄKYMÄT SIAN


Terrakotta-armeija

Keisarin hauta Qin Shihuandi

Big Wild Goose Pagoda


Lisäaineita


Artikkelit, jotka eivät sisälly pääjaksoon


Onko sinulla kysymys?

Haluatko ilmaista mielipiteesi?

Haluatko lisätä jotain?

Jätä kommentti


Alexander

Tervetuloa! Kerro minulle, ellei lentoliput ja hotellivaraukset sisälly luetteloon vaadittavista asiakirjoista viisumin saamiseksi? Aion vierailla Kiinassa helmi-maaliskuussa 2016, mutta en voi vielä ostaa lippuja, koska En tiedä matkan tarkkaa päivämäärää. Jos lentolippuja ei kysytä konsulaatissa, olisin antanut viisumin etukäteen, jotta en tuhlaisi aikaa myöhemmin. Ymmärrän, että viisumi on annettu vähintään 3 kuukautta, joten jos saan sen tammikuussa, se on voimassa huhtikuuhun saakka. Haluaisin ymmärtää täsmällisesti, että lentoliput ovat tarpeen viisumin saamiseksi. Kiitos.
Alexander - GlavRed-sivusto

Olen ollut Kiinassa monta kertaa. Ja he eivät koskaan vaatineet lippujen tai hotellin varaamista.

Pyydä viisumia rohkeasti!
Alexander

Kiitos vastauksesta. Tuloksena on jopa todistus työpaikasta ja pankkitililtä otetta ei vaadita? En löytänyt seuraavia tietoja suurlähetystön verkkosivuilla: olisinko rekisteröitynyt arkistointiin etukäteen? Tai on mahdollista saapua jokapäiväiseen päivään (tietenkin työaikana)? Onko virkamiehelle haastatteluja (en käsittele yksittäisiä tapauksia)? Tai jätän vain asiakirjat konsulaatin työntekijälle, maksan viisumin ja lähden? Ja mistä tiedät, onko viisumi valmis? En ole Moskovasta, joten on vain häpeä matkustaa. Muuten, maksutavalla: he kirjoittavat, että on vaikeaa maksaa käteistä. Onko konsulilla valmiina maksua kortilla?
Alexander - GlavRed-sivusto

1. Jos lentää ensimmäistä kertaa Kiinassa, vaaditaan todistus. Aina kysyntää.
2. Asiakirjojen jättämistä ei tarvitse kirjata etukäteen. Saavuit suurlähetystöön työaikana (9.00 - 12.00).
3. Ei haastatteluja.
4. Maksat, lähetät asiakirjat, jätä.
5. oppimaan valmiudet - millään tavalla. Vain saapuu 5 päivään, mieluiten 8 jälkeen.
6. Suurlähetystöllä on terminaali.

Alexander

Alexander, toinen pieni kysymys. On eroja, miten täyttää kyselylomake (tietokoneella tai käsin)? Tai sillä ei ole väliä?
Alexander - GlavRed-sivusto

Parempi tietokoneella. Olen aina luovuttanut tulosteita. Mutta näin ihmisiä, jotka käsittelivät kyselylomakkeen, eivätkä hekään esittäneet väitteitä.

Tärkein asia, kirjoita selkeät kirjaimet.

Sinun nimesi

Kommenttisi



Kaikki oikeudet pidätetään. 2015-2018 palautetta: info@chinainfoguide.info